Scheiden in Twente

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Twente is de enige scheidingsbemiddelaar die alle benodigde expertise, wat betreft een echtscheiding, in huis heeft. In dit unieke concept werken wij samen met een groot team aan uiteenlopende professionals. Wij helpen u zowel met de financiële, als emotionele vraagstukken. Scheiden in Twente zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Alimentatie Borne

Wat is alimentatie

Kinderalimentatie

Na een scheiding bent u verplicht om voor elkaar en de eventuele kinderen te zorgen. Dit noemt men de onderhoudsplicht. Om aan deze plicht te voldoen, dient u mee te betalen aan het levensonderhoud van uw ex-partner. Dit wordt ook wel alimentatie genoemd. In de meeste gevallen wordt de alimentatie middels een geldbedrag voldaan. Betaalt één van de ex-partners bijvoorbeeld de huur- en/of huisvestingskosten, dan spreken we van alimentatie in natura. De doelstelling bij het vaststellen van kinderalimentatie is ervoor te zorgen dat de leefsituatie van het desbetreffende kind er zo min mogelijk op achteruitgaat. Spreekt u samen de hoogte van de kinderalimentatie af, dan toetst de rechter of deze niet te hoog of te laag is. Spreekt u niets af, dan stelt de rechter de hoogte vast. Bij minderjarige kinderen bepaalt de rechter wat er aan alimentatie betaald dient te worden.

Partneralimentatie

Partneralimentatie komt in de meeste gevallen voor wanneer de inkomens van beide partijen aanzienlijk verschillen. U bent vrij in het maken van afspraken inzake de duur en de hoogte van de partneralimentatie. Het is wijsheid om deze afspraken vast te laten leggen in een echtscheidingsconvenant. Slaagt u er niet in samen afspraken te maken over de partneralimentatie, dan zal de rechter deze voor u vaststellen. Als er minderjarige kinderen in het spel zijn, toetst de rechter altijd het overeengekomen bedrag.
Zowel de kinder- als de partneralimentatie wordt, tenzij anders afgesproken, jaarlijks wettelijk geïndexeerd.

Hoe gaat alimentatie Borne te werk

Scheiden in Twente is een deskundig bedrijf die gespecialiseerd is in de advisering en bemiddeling van gehuwden en samenwoners tijdens een echtscheiding. Met behulp van onze werkwijze en een professioneel team kunnen wij uw gehele echtscheiding verzorgen. Ons team bestaat uit specialisten, ieder in een ander vakgebied opgeleid omtrent de echtscheiding. Tegen een voordelige prijs kunnen wij u zowel kwaliteit als snelheid bieden. Bij ons verloopt het echtscheidingsproces met een inventarisatiegesprek. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een team voor u samenstellen. Wanneer dit team eenmaal is samengesteld gaat het team van Scheiden in Twente direct aan het werk. De financieel adviseur van Scheiden in Twente kan u bijvoorbeeld advies geven over uw woning of verzekeringen. Onze advocaat kan u helpen met juridische zaken. Er werken nog meer professionals bij Scheiden in Twente die gespecialiseerd zijn in andere vakgebieden.

Wat is het einddoel van alimentatie Borne

Scheiden in Twente is de enige scheidingsbemiddelaar die alle benodigde expertise, wat betreft een echtscheiding, in huis heeft. In dit unieke concept werken wij samen met een groot team aan uiteenlopende professionals. Wij helpen u zowel met de financiële, als emotionele vraagstukken. Scheiden in Twente zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin.

Echtscheiding Borne Scheidingsadvies borne Alimentatie Borne Scheiding Borne Mediation Borne Mediator Borne Alimentatiebrekening Borne