Scheiden in Twente

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Twente is de enige scheidingsbemiddelaar die alle benodigde expertise, wat betreft een echtscheiding, in huis heeft. In dit unieke concept werken wij samen met een groot team aan uiteenlopende professionals. Wij helpen u zowel met de financiële, als emotionele vraagstukken. Scheiden in Twente zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Herziening echtscheidingsconvenant

wijzigen echtscheidingsconvenant

Het is belangrijk dat een echtscheidingsconvenant zorgvuldig wordt opgesteld, echter komt het regelmatig voor dat mensen hun echtscheidingsconvenant willen wijzigen. U doet er hierdoor goed aan om een clausule vast te leggen met een bepaald termijn waar het echtscheidingsconvenant gewijzigd kan worden. Misschien wilt u het echtscheidingsconvenant wel helemaal ontbinden, omdat uw ex zich niet aan de afspraken houdt. In beide situaties kan Scheiden in Twente u van dienst zijn.

Herziening echtscheidingsconvenant

Wanneer u samen het echtscheidingsconvenant wilt laten herzien kan Scheiden in Twente u altijd verder helpen. Wij kunnen het echtscheidingsconvenant dan voor u openbreken en veranderingen vastleggen in een nieuw echtscheidingsconvenant. Wanneer slechts één van u het echtscheidingsconvenant wil laten herzien, ligt het grotendeels aan de afspraken in het huidige echtscheidingsconvenant of dit mogelijk is.

Mijn ex houdt zich niet aan de afspraken

Wellicht wilt u het echtscheidingsconvenant ontbinden enkel omdat uw ex zich niet aan de afspraken houdt. In theorie is dit mogelijk, echter is het alleen mogelijk om te eisen dat uw partner het echtscheidingsconvenant nakomt. Scheiden in Twente kan u begeleiden in dit traject.