Scheiden in Twente

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Twente is de enige scheidingsbemiddelaar die alle benodigde expertise, wat betreft een echtscheiding, in huis heeft. In dit unieke concept werken wij samen met een groot team aan uiteenlopende professionals. Wij helpen u zowel met de financiële, als emotionele vraagstukken. Scheiden in Twente zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Mediation Borne

Borne: wat is mediation?

Mediation Borne is een bedrijf dat een deel is van Scheiden In Twente die u helpt bij uw scheidingen en de bijzaken hiervan. Als je een conflict hebt met een persoon of organisatie waar je samen niet uit komt, kun je kiezen voor mediation in plaats van een juridische procedure bij een rechter. Dat kan vaak veel tijd en geld besparen. Bij mediation werk je zelf aan een oplossing, maar krijg je er deskundige hulp bij.

Borne: hoe gaat mediation te werk?

Ons team bestaat uit specialisten, ieder in een ander vakgebied opgeleid omtrent de echtscheiding. Bij ons verloopt het echtscheidingsproces met een inventarisatiegesprek. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een team voor u samenstellen.

Borne: wat kan mediation voor u betekenen?

Onze mediator is neutraal en begeleidt de gesprekken. De uitkomst is voor hem/haar niet belangrijk. De mediator kijkt goed naar de verhoudingen, heeft zicht op wat er gebeurt in een gesprek en geeft beiden de ruimte om het verhaal te doen. Onze mediator kan u en uw partner helpen met het opstellen van een echtscheidingsconvenant. De financieel adviseur van Scheiden in Twente kan u bijvoorbeeld advies geven over uw woning of verzekeringen. Onze advocaat kan u helpen met juridische zaken.