Scheiden in Twente

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Twente is de enige scheidingsbemiddelaar die alle benodigde expertise, wat betreft een echtscheiding, in huis heeft. In dit unieke concept werken wij samen met een groot team aan uiteenlopende professionals. Wij helpen u zowel met de financiële, als emotionele vraagstukken. Scheiden in Twente zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Mediator Borne

Borne: wat is een mediator?

De mediator van Scheiden in Twente is bekwaam in het bemiddelen van echtscheidingen. De mediator van Scheiden in Twente kan u en uw partner helpen met het maken van afspraken rondom uw echtscheiding. Wij proberen altijd zoveel mogelijk rekening te houden de persoonlijke wensen van u beide.

Borne: hoe gaat een mediator te werk?

Scheiden in Twente heeft voor u de oplossing. Wij zijn een totaalpartner voor echtscheidingen. De beslissing om te scheiden is vaak emotioneel een moeilijke keuze. Scheiden in Twente bestaat uit een groep professionals die gespecialiseerd zijn in verschillende facetten met betrekking tot echtscheidingen. Samen met u zorgen wij dat er op een respectvolle, verantwoorde en eerlijke manier gescheiden kan worden. Onze visie is niet alleen gericht op een verzorgd einde, maar ook voor een nieuw begin.

Borne: wat kan een mediator voor u betekenen?

Onze mediator maakt samen met u en uw (ex-)partner een echtscheidingsconvenant dat zoveel mogelijk aansluit bij uw nieuwe situatie. We leggen zoveel mogelijk afspraken die u en uw partner samen maken vast in het echtscheidingsconvenant. Wanneer u desondanks de hulp van Scheiden in Twente niet onderling uit komt, kunt u ook de Rechtbank laten beslissen. Daarnaast kunt u ook eenzijdig de scheiding inzetten. Dat houdt in dat als uw partner niet mee wil werken aan de echtscheiding, dat wij ervoor zorgen dat de echtscheiding alsnog uitgesproken wordt door de rechtbank.