Scheiden in Twente

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Twente is de enige scheidingsbemiddelaar die alle benodigde expertise, wat betreft een echtscheiding, in huis heeft. In dit unieke concept werken wij samen met een groot team aan uiteenlopende professionals. Wij helpen u zowel met de financiële, als emotionele vraagstukken. Scheiden in Twente zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Mediator en Echtscheiding

Werkzaamheden mediator

De mediator van Scheiden in Twente is bekwaam in het bemiddelen van echtscheidingen. De mediator van Scheiden in Twente kan u en uw partner helpen met het maken van afspraken rondom uw echtscheiding. Wij proberen altijd zoveel mogelijk rekening te houden de persoonlijke wensen van u beide.

Waarom een mediator?

Onze mediator maakt samen met u en uw (ex-)partner een echtscheidingsconvenant dat zoveel mogelijk aansluit bij uw nieuwe situatie. We leggen zoveel mogelijk afspraken die u en uw partner samen maken vast in het echtscheidingsconvenant. Wanneer u desondanks de hulp van Scheiden in Twente niet onderling uit komt, kunt u ook de Rechtbank laten beslissen. Daarnaast kunt u ook eenzijdig de scheiding inzetten. Dat houdt in dat als uw partner niet mee wil werken aan de echtscheiding, dat wij ervoor zorgen dat de echtscheiding alsnog uitgesproken wordt door de Rechtbank. Dit is wel minder voordelig dan samen scheiden, maar wanneer dit de enige optie is kan Scheiden in Twente u alsnog van dienst zijn. Onze mediator of advocaat zal dan voor de rechtbank een duidelijk overzicht maken van uw schulden, bezittingen en vermogen.

Een team op maat

Scheiden in Twente is van mening dat elk gedeelte van de echtscheiding goed behandeld dient te worden door een specialist. Er zijn dan ook meerdere professionals uit verschillende vakgebieden nodig om een echtscheiding kwalitatief goed te regelen. Dit is de reden dat Scheiden in Twente een team op maat samenstelt. Zo kan onze financieel adviseur u advies geven over uw schulden, vermogen, koopwoning en de schadeverzekeringen splitsen. Een advocaat controleert of het echtscheidingsconvenant juridisch gezien klopt. Of een mediator die u en uw partner helpt met maken van afspraken omtrent uw echtscheiding. Het voordeel van ons team en onze werkwijze is dat elk vraagstuk in uw echtscheiding deskundig behandeld wordt. Iedereen uit ons team is in zijn of haar vak opgeleid en voert dit dagelijks uit. Op deze manier blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Ons team van specialisten bestaat uit:

Mediator;
Advocaat;
Notaris;
Financieel Adviseur;
Kindercoach;
– Fiscaal jurist;
Boekhouder;
(Ver)Huurbemiddelaar;
Taxateur;
Makelaar.