Scheiden in Twente

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Twente is de enige scheidingsbemiddelaar die alle benodigde expertise, wat betreft een echtscheiding, in huis heeft. In dit unieke concept werken wij samen met een groot team aan uiteenlopende professionals. Wij helpen u zowel met de financiële, als emotionele vraagstukken. Scheiden in Twente zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Scheiden in Twente: echtscheidingsconvenant

In deze video vertelt Scheiden in Twente u over het echtscheidingsconvenant.

Scheiden in Twente: Kinderalimentatie

In deze video vertellen wij u over kinderalimentatie. De doelstelling bij het vaststellen van kinderalimentatie is ervoor te zorgen dat de leefsituatie van het desbetreffende kind er zo min mogelijk op achteruitgaat. Spreekt u samen de hoogte van de kinderalimentatie af, dan toetst de rechter of deze niet te hoog of te laag is. Spreekt u niets af, dan stelt de rechter de hoogte vast. Bij minderjarige kinderen bepaalt de rechter wat er aan alimentatie betaald dient te worden. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal kinderen en het gezinsinkomen voor de echtscheiding.

Scheiden in Twente: partneralimentatie

In deze video vertellen wij u over partneralimentatie. Partneralimentatie komt meestal voor wanneer de inkomens van beide partijen veel verschillen. U en uw partner zijn altijd vrij om zelf afspraken over de partneralimentatie. Het is altijd verstandig om de afspraken over de partneralimentatie vast te leggen in een echtscheidingsconvenant. Mocht u er niet in slagen om samen afspraken te maken over de partneralimentatie, dan beslist de rechter.

Eigen bijdrage voor scheiden op toevoeging

In de onderstaande tabel kunt u zien hoeveel eigen bijdrage u moet betalen als u wilt scheiden met een subsidie van de Raad voor Rechtsbijstand.

Alleenstaand Eigen bijdrage 2015 Gehuwd, samenwonend of eenoudergezin
Fiscaal jaarinkomen in het peiljaar Eigen Bijdrage Fiscaal jaarinkomen in het peiljaar
t/m € 18.200 € 340 t/m € 25.400
€ 18.201 – € 18.900 € 412 € 25.401 – € 26.300
€ 18.901 – € 19.900 € 566 € 26.301 – € 27.600
€ 19.901 – € 21.800 € 720 € 27.601 – € 30.800
€ 21.801 – € 25.800 € 849

€ 30.801 – € 36.400

Boven de € 25.800 Aanvrager komt niet in aanmerking voor een toevoeging

Boven de € 36.400

Nieuwe video: De werkwijze van Scheiden in Twente

Deze video gaat over de werkwijze van Scheiden in Twente. De komende tijd zullen we meer video’s gaan maken over verschillende onderwerpen omtrent echtscheidingen denk hierbij aan: Scheiding en uw onderneming, Alimentatie, ouderschapsplan. Scheiden in Twente is uw totaalpartner op het gebied van echtscheidingen. Wij helpen u van A tot en met Z in deze zware periode van uw leven. In een periode van uw leven dat het voelt alsof de wereld op zijn kop staat proberen wij u houvast te bieden. Ons bedrijf heeft 3 belangrijke doelstellingen snelheid, kwaliteit en prijsbewustheid. Dit doen wij door een team op maat samen te stellen. Op onze website kunt u zien uit welke specialisten ons team bestaat. In elke situatie stellen wij een ander team samen dat bij uw situatie past.

Scheiden in Twente is een nieuwe samenwerking aangegaan.

Scheiden in Twente heeft een nieuwe specialist toegevoegd. Dit is Martina Jager. Zij is eigenaar van het bedrijf IMVT. Zij is gespecialiseerd in relatie therapie maar ze geeft ook training aan mensen die last hebben van klachten zoals stress en Fobieën. Wij verheugen ons op de samenwerking met haar.

Lancering Scheiden in Twente

Op 22 september 2014 wordt Scheiden in Twente officieel gelanceerd. Dit zal plaatsvinden in de Skybox van High Six in het F.C. Twente Stadion. Dit concept maakt het mogelijk dat particulieren op een verantwoorde, nette en betaalbare manier kunnen echtscheiden. Scheiden in Twente zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen Erik Zandstra en Stefan Jacobs een korte presentatie geven aan het team van specialisten dat met Scheiden in Twente gaat samenwerken.