Scheiden in Twente

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Twente is de enige scheidingsbemiddelaar die alle benodigde expertise, wat betreft een echtscheiding, in huis heeft. In dit unieke concept werken wij samen met een groot team aan uiteenlopende professionals. Wij helpen u zowel met de financiële, als emotionele vraagstukken. Scheiden in Twente zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Over ons

Het concept

Het concept van Scheiden in Twente is ontstaan vanuit een samenwerking van Zandstra Financieel Advies en Boekhouding Twente. In onze bedrijfsvoering komen wij regelmatig in aanraking met cliënten die gaan scheiden. Waar onze dienstverlening in het verleden stopte, kunnen wij met Scheiden in Twente u volledig ontzorgen en begeleiden in het geval van echtscheiding.

Erik Zandstra is geboren op 13 juni 1987 te Hengelo. Zijn jeugd heeft hij doorgebracht met zijn ouders, broertje en zus in Haaksbergen. Daar is hij na zijn lagere en middelbare schooltijd gaan studeren voor financieel adviseur. In 2011 is hij begonnen als zelfstandig ondernemer in de financiële dienstverlening. In 2014 heeft hij besloten om samen met Boekhouding Twente zich te vestigen in Hengelo. Aan de Strootbeek Campus deelt hij een kantoor samen met Boekhouding Twente. Waar zijn expertise stopt, borduurt Boekhouding Twente verder. Naast het bedrijfsleven is hij al jarenlang actief als hoofdtrainer in de voetballerij. In 2017 is de vestiging verhuisd naar Grotestraat 216 te Borne, hieruit werkt hij met een professioneel en actief team. Zijn streven is altijd om op een professionele manier financieel advies te geven, tegen betaalbare tarieven. Als eigenaar van Zandstra Financieel Advies en mede-eigenaar van Scheiden in Twente is het zijn doelstelling om zijn bedrijfsvoering verder uit te bouwen in de regio Twente.

Mensen voor u zochten naar: