Scheiden in Twente

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Twente is de enige scheidingsbemiddelaar die alle benodigde expertise, wat betreft een echtscheiding, in huis heeft. In dit unieke concept werken wij samen met een groot team aan uiteenlopende professionals. Wij helpen u zowel met de financiële, als emotionele vraagstukken. Scheiden in Twente zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Werkgebied

 

Werkgebied Scheiden in Twente

Scheiden in Twente is in 2014 gestart vanuit Zandstra Financieel Advies. Zandstra Financieel Advies was toen gevestigd aan de Steenzoutweg te Hengelo. Er is toentertijd bewust gekozen voor de locatie in Hengelo aangezien dit centraal gelegen was in Twente. Mede hierdoor waren we ook goed bereikbaar voor klanten die willen scheiden uit de regio Almelo, Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal.

 

Scheiden in Hengelo

Inmiddels is het hoofdkantoor van Scheiden in Twente gevestigd aan de Grotestraat 216 te Borne. Dit adres ligt centraal gelegen in Borne en is daarom voor alle scheidingsklanten in de regio goed bereikbaar. Ook voor degene die gebruik wil maken van het openbaar vervoer. Het kantoor ligt namelijk op een steenworp afstand van het centraal station te Borne. Dit ook om voor alle scheidingsklanten uit de regio’s Almelo, Hengelo, Enschede goed bereikbaar te zijn.

 

Scheiden in Enschede, Almelo, Haaksbergen

Het hoofdkantoor van Scheiden in Twente is gevestigd in het centrum van Borne, aan de Grotestraat 216. Dit centraal liggende kantoor van Scheiden in Twente is actief in de gehele regio Twente. Op ons kantoor in Borne ontvangen wij alle klanten uit de regio’s Hengelo, Enschede, Almelo, Borne of Haaksbergen.

Bekijkt u ook eens de volgende pagina’s voor meer informatie, of het inplannen van een vrijblijvende afspraak: www.scheideninalmelo.nl, www.scheidenintwente.nl, www.scheideninhaaksbergen.nl en www.scheideninhengelo.nl.